Introductie

Introductie

Tijd om mijzelf te introduceren!
Ik ben Lonneke Boons, eigenaar van Herstart Jezelf.

De reden waarom ik Herstart Jezelf ben begonnen, vind je hier: https://www.herstartjezelf.nl/#over

In deze blog wil ik 5 feiten delen die je misschien niet over mij weet.

1. Ik hou erg van lezen. Ik heb als kind de hele kinderafdeling van de bieb uit gelezen. Ik lees fictie en non-fictie. Het liefste lees ik fantasy of waargebeurde verhalen. Maar ook lees ik graag boeken over psychologie, menselijk gedrag en persoonlijke ontwikkeling. Ik lees niet consequent iedere dag; het komt met vlagen. Harry Potter is een van mijn lievelingsboeken.

2. Zoals je hierboven al kon lezen, ben ik niet van de routines, zoals consequent iedere dag lezen. Ik kan heel gestructureerd en georganiseerd werken, maar routinematige dingen hoeven voor mij niet. Ik vind mijzelf flexibel en hou van variatie, nieuwe dingen en uitdagingen.

3. Ik lust geen koffie. Nooit lekker gevonden. Niet geleerd om het te drinken. What is the point? Ik drink graag groene thee en water. Wel vind ik de geur van koffie erg lekker.

4. Ik heb geen lievelingskleur. Ik hou van alle kleuren. Ligt aan de stemming en de situatie. Ik denk dat mn lievelingskleur de regenboog is, haha 😉

5. Eén van de eerste dingen die ik doe als ik thuis kom, is mijn schoenen uitdoen. In de winter gaan dan mn pantoffels aan. In de zomer loop ik vaak op blote voeten of op slippers.

Deel hieronder iets over jezelf wat anderen niet van je weten!